RAZKRIVAMO NASTOPAJOČEGA! – KLINCI

July 22, 2023 Grajko Comments Off

Ker z veseljem podpiramo domače izvajalce, letos na ČrnFestovem rap večeru gostimo tudi tri belokranjce.🤭Klinci so nova osvežitev na slovenski hip hop sceni, ki strogo nasprotujejo klasičnim in ustaljenim pravilom. Maj Gajič, Črt Kočevar in Marko Lakner skupaj ustvarjajo že več kot 5 let, frendi pa so že od rojstva.

V svojem ustvarjanju strogo nasprotujejo cenzuri, konformnosti in že prežvečenim tematikam. Trap glasba jim pri tem nudi ventil za izražanje, saj lahko v tej eksperimentirajo z različnimi zvoki, stili in vsebinami. Vse od malomeščanskih frustracij življenja v Metliki, eksistencialnih vprašanj smisla, do romantiziranja hedonističnega, že skoraj nihilističnega sloga življenja in prijateljstva. To prijateljstvo je tudi postavilo šablono za prvi album FRENDI.

Klinci že dolgo niso več klinci, saj so skozi nešteto prigod, slabih in dobrih, dobili nekoliko bolj zrel pogled svet, ki je daleč od otroške nedolžnosti. Hkrati pa bojo za vedno klinci, otroci v nenehnem iskanju občutkov brezskrbnosti, neskončnih noči in večne mladosti.

Da boš lažje dočakal koncert, poslušaj pesmi: Sa strane, Tom Kruzer, Zadnji čik, Tokyo ljubav…

👉🏻Vstopnice na voljo kmalu!🎫

Spremljaj nas.