Po plezalski noviteti popoldne še uspešen večerni koncert v Mladinskem kulturnem klubu

Sobota je bila v stilu Črnfesta športno in glasbeno obarvan. Popoldne je v Primostku v Big Berryu potekal Gravity Challenge, ki je požel velik uspeh na vodi. Dogodek, kjer je bila postavljena prva plezalna stena na vodi v Sloveniji je obiskalo okoli 100 ljudi, na steni pa so se lahko preizkusili tako amaterji kot že malo bolj izkušeni plezalci. Kljub vremenu so bili vsi navdušeni nad izvedbo in fantje iz Dudes vs. Gravity so ponosno izpostavili, da so izredno veseli odziva in uspešno izpeljanega projekta, ki se je iz samo ideje razvil v resničnost.

 

Zvečer pa so obiskovalci v Mladinskem kulturnem klubu poplesavali ob glasbi skupin TBF in Koala Voice. Več o sobotnem dogajanju v fotografijah. (avtor: AvLab)

 

Nov teden Črnfesta nam prinaša obilo zanimivosti in atrakcij. Predavanje Nataše Briški (danes ob 20.00 v grajskem atriju; prost vstop), Kino pod zvezdami “Varuh meje” ( torek ob 21.00;Grajski atrij; prost vstop), Pika gre v šolo (sreda ob 18.00; Grajski atrij; odrasli 2, otroci1), Živa knjižnica (četrtek ob 17.00; Petrov trg), Zorbing (petek ob…), Dobrote iz črne kuhinje (petek ob …; Kozolec nad Piccolom; ), koncert skupin Darla Smoking in Luto (petek ob 22.00; Grajski atrij; 6) in zaključni koncert letošnjega Črnfesta Nipke&Trkaj, Matter (sobota ob 22.00; Grajski atrij; dijaki in študenti 5, ostali 8).

 

Vabljeni!