Grajski atrij kuharsko ogrela Veganika in glasbeno razgrela skupina Teo Collori & Momento Cigano

Včeraj je v grajskem atriju potekala veganska kuharska delavnica z Veganiko, kjer so udeleženci spoznali priprave različnih jedi, ki so jih na koncu tudi degustirali. Zvečer pa je skupina Teo Collori & Momento Cigano preigravala mešanico romske glasbe in plesnega swinga.

 

Na koncertu so obiskovalci lahko uživali v vrhunski glasbi akademskih glasbenikov ob manjši pogostitvi, ki je obiskovalce popeljala v obdobje salonov, cigar, čarlstona in lakastih čevljev. Kako je večer izgledal, si lahko ogledate v fotografijah. (avtor: AvLab)

 

Danes pa se bo grajski atrij iz obdobja salona pretvoril v alternativno sceno, saj bo odmeval zvok skupin U$IŁ, Suzi Soprano in The Mint. V, iz strani športnih navdušencev, težko pričakovani soboti, nas čaka dogodek v Primostku v Big Berryu Gravity Challenge (Dudes vs. Gravity), kjer bodo obiskovalci lahko plezali po prvi plezalni steni na reki. Na plezalni steni bo potekalo tekmovanje v deep-water soloing, ki bo v takšni obliki potekalo prvič pri nas. Zvečer pa sledi koncert skupin TBF in Koala Voice (vstopnina dijaki in študenti 5, ostali 8).

 

Vabljeni!