MONODRAMA: MONEY POWER GLORY


🕚 23. 8. 2023, 20.30

📍 Grajski atrij, Črnomelj
💰 Vstopnina: 5€ dijaki in študenti/ 8€ ostali

KLIKNI ZA NAKUP VSTOPNIC

Dijaki in študenti lahko svojo cenejšo vstopnico kupite na uradnih urah Kluba belokranjskih študentov ali na dnevu dogodka! Lokacijo in uro prodaje kart objavimo kmalu, zato nas pozorno spremljaj vseh družbenih omrežjih!

Psihološka monodrama Money Power Glory, delo ustvarjalca Jakoba Adamiča Šemeta, govori o umetniški eliti, zapletenih družinskih odnosih in posameznikovi poti skozi splet okoliščin, ki ga v vrvežu otroških spominov in travm, prepletenih z realnostjo sedanjega trenutka, potiskajo čez rob.
Skozi napeto in večplastno pripoved se gledalcem počasi razkriva svet prepletenih medsebojnih odnosov in spominov skrivnostnega glavnega lika, ki se nekega večera na videz brez razloga znajde v napol izpraznjenem meščanskem stanovanju. Protagonist je v besedilu poimenovan samo kot »On«, njegova identiteta pa se nam počasi oriše v sosledju z zgodbo o njegovi teti Olivii in njenem partnerju Levu. Skozi nezanesljivo psiho in njegov močan karakter, se v delu vzpostavijo mnoga vprašanja o elitizmu, pomenu umetnosti, zavisti, determinizmu in obči življenjski sli.