KLINCI, CAPITAL CREW, MASAYAH


🕚 18. 8. 2023, 21.00

📍 Grajski atrij, Črnomelj
💰 Vstopnina: 12€ dijaki in študenti/ 15€ ostali

KLIKNI ZA NAKUP VSTOPNIC

Dijaki in študenti lahko svojo cenejšo vstopnico kupite na uradnih urah Kluba belokranjskih študentov ali na dnevu dogodka! Lokacijo in uro prodaje kart objavimo kmalu, zato nas pozorno spremljaj vseh družbenih omrežjih!

Masayah je mlada hiphop in RnB glasbenica, ki je imela uspešen začetek leta, saj je bil njen prvi hit Ni panike najbolj predvajana skladba lanskega leta. Sredi aprila je izdala svoj prvi samostojni album ZAVEDNO, ki je na pretočnih platformah še vedno na prvem mestu najbolj prodajanih albumov. Tega bomo že lahko slišali na ČrnFestovem odru.

Capital Crew je skupina, ki je v zadnjih nekaj letih je močno prispevala k razvoju slovenskega trapa. Leta 2018 so po pozitivnem odzivu na njihovo glasbo izdali EP Capital Hyu, ta pa je med oboževalci dosegel izjemen uspeh in pridobil priznanje nekaterih najpomembnejših umetnikov v državi. Sledili so singli, marca 2020 pa so izdali svoj prvenec z naslovom Past.

Klinci so nova osvežitev na slovenski hip hop sceni, ki strogo nasprotujejo klasičnim in ustaljenim pravilom. Maj, Črt in Marko skupaj ustvarjajo že več kot 5 let, frendi pa so že od rojstva. V svojem ustvarjanju nasprotujejo cenzuri, konformnosti in že prežvečenim tematikam. Trap glasba jim pri tem nudi ventil za izražanje, saj lahko v tej eksperimentirajo z različnimi zvoki, stili in vsebinami, kar so pokazali tudi v novem albumu FRENDI.