Drill, Žena in Arne

21.00 Grajski atrij, Črnomelj

petek, 26. avgust

VSTOPNICE: 8 EUR študenti in dijaki // 10 EUR ostali 

KLIKNI ZA NAKUP VSTOPNIC

DRILL

Drill je izolski raper, ki je letos maja izdal svoj peti solo album z naslovom Rojeni da blestimo. Prihajajoči album je do sedaj naznanil s šestimi videospoti za pesmi DIY, Rojeni da blestimo, Vrhovi in prepadi, Nokia, Mladi samo enkrat ter Razred zase. Trenutno eden najbolj vročih slovenskih MC-jev ponovno prihaja na oder v Črnomelj. Skupaj z njim pa bodo na odru Črnfesta nastopili tudi gostje iz novega albuma.Za pravo hip hop vzdušje pa bo poskrbel nadobudni DJ, producent in MC, Izolan Out-Lot.

ŽENA

Neža Mihelič – Žena – se z umetnostjo ukvarja že od mladih nog, ko je skozi ples, musical in gledališko igro razvila nepopisno ljubezen do glasbe in odrskih desk. Na glasbeno sceno je prodrla odločno in v zadnjih nekaj letih nase opozorila s starošolskim pristopom, močnimi besedili in kupom odličnih singlov, ki so spoj klasičnega rapa in sodobnega zvoka. Njena besedila zaznamujejo pristne zgodbe, iskrene izpovedi in značilen slang, s katerimi prikazuje utrip svoje generacije.

ARNE

Arne Međedović, na kratko Arne, spada v mlado gardo raperjev, sebe pa bi opisal z besedami hecki, toplina in nepisana pravila. Pravi, da je dobra glasba nezahtevna in tako se trudi tudi ustvarjati. Vedno poskuša zagovarjati manj zastopano plat zgodbe in biti kar se da avtentičen. Njegovi največji rap vzorniki pa so kar njegovi prijatelji, kot so Vazz, Žena in Emkej.